Juba kuuendat korda kutsus MTÜ Eesti Maaturism turismimess Tourest 2024 toiduhalli "Elamused ja maitsed" kokku üle Eesti tegutsevad erinevad toidupiirkonnad ja väiketootjad.
Eesti toidutee alal osalesid 9 toidupiirkonda üle Eesti: Mulgimaa (toidupiirkond 2023), Loode-Eesti toit, Põhja-Eesti toit, Viru toit, Jõgevamaa, Seto Küük, Peipsi toit, Pärnumaa maitsed, UMA MEKK.
Avatud oli väiketootjate Toidutänav, kus kauplesid Eesti Toidutee võrgustikku kuuluvad ettevõtted: Hoidised Riinalt; Tori Siidritalu; Andre Farm; Murimäe Veinikelder; Mamm&Frukt Veinimaja; Võhu juust; Maheleib; Mesi24.ee; Pärna talu; Paulina käsitööjäätis; Ristemäe talu; Hiiu Gourmet; Hiie Talu; Rebaseonu.ee Suitsuliha; Saaremaa Kadakasiirup; Wösel; Viikingite Küla; Hiiu Õlle Koda.
Lisaks tutvustasid oma tooteid messil ka: Maidu kastmed; Siberi Sammar; Moe Peenviinavabrik; Suure-Jaani talupood; Hõbekala köök; Dagaith Gin; RemedyWay; Mahe Eeriksaare.
Jalga sai puhata ja keha kinnitada Kolu kõrtsis.
Allpool väike pildimeenutus. Fotod: Ülle Jukk