Sega jahu ja suhkur, lisa tükeldatud külm või ja haki segamini.
Lisa kergelt klopitud muna ning suru ühtlaseks tainaks. (Võid valmistada ka köögikombainiga.) Pane tainas 30 minutiks külmkappi.
Rulli tainas lahti ja kata sellega ahjuplaat, torka kahvliga põhja mõned augud ning küpseta 190°C ahjus 10 minutit või kuni hakkab kergelt pruunikaks muutum.
Biskviit
Biskviidi jaoks vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks (8-10 minutit).
Sõelu juurde omavahel segatud jahu ja kartulitärklis ning sega ettevaatlikult läbi.
Kata eelküpsetatud muretainapõhi tükeldatud rabarberiga (noori rabarberivarsi pole vaja koorida), raputa üle suhkruga, vala peale muna-jahu segu (biskviittainas) ning aja ühtlaselt laiali.
Alanda ahju kuumus 180°C-ni ning küpseta kooki 20-25 minutit.