Eesti Toidutee
Retseptid
0
Avalehele
Eesti toidu pakkujad
Minu toidutee
0
Toidupiirkonnad
Saaremaa - Toidupiirkond 2024
Mulgimaa - Toidupiirkond 2023
Järvamaa - Toidupiirkond 2022
Põhja-Eesti - Toidupiirkond 2021
Haapsalu ja Läänemaa - Toidupiirkond 2020
Vana-Võromaa - Toidupiirkond 2019
Pärnumaa - Toidupiirkond 2018
Peipsimaa - Toidupiirkond 2017
Hiiumaa - Toidupiirkond 2016
Eripakkumised
Retseptid
Märgised
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Silverspoon
Ehtne talutoit
Uma Mekk
Põlvamaa Rohelisem märk
Viru Toit
Põhja-Eesti kohalik toit
Saaremaa ehtne toode
Hiiumaa roheline märk
Tartumaine Toit
Uudised
Sündmused
Toiduga seotud sündmused üle Eesti 2025
Toiduga seotud sündmused üle Eesti 2024
Eesti Toidutee messil Tourest 2024
Eesti Toidutee messil Tourest 2023
Eesti Toidutee messil Tourest 2020
Eesti Toidutee
Retseptid
Pearoad
Kolu Kõrts - Meelepärast maalt ja merelt
Kolu Kõrts - Meelepärast maalt ja merelt
Retsepti soovitab:
Kolu Kõrts
KOOSTISAINED
250 g valget kala, soovitavalt ahvenat
125 g sea ribiliha ehk triibuliha
250 g kartulit
30 g sibulat
60 g porgandit
10 g maitserohelist, tilliõisikuid
5 g soola
Foto: Kolu Kõrts
Kala ja liha eelnevalt soolata.
Panna kartul ja porgand keema.
Kui köögiviljad on poolpehmeks keenud, lisada sibula rõngad ja maitserohline.
5 minutit enne köögivilja valmimist lisada potti keeva köögivilja peale soolakala ja tilliõisikud.
Praadida soolaliha lõigud ning serveerida koos köögivilja ja kalaga ühel taldrikul.