Eesti Toidutee
Retseptid
0
Avalehele
Eesti toidu pakkujad
Minu toidutee
0
Toidupiirkonnad
Saaremaa - Toidupiirkond 2024
Mulgimaa - Toidupiirkond 2023
Järvamaa - Toidupiirkond 2022
Põhja-Eesti - Toidupiirkond 2021
Haapsalu ja Läänemaa - Toidupiirkond 2020
Vana-Võromaa - Toidupiirkond 2019
Pärnumaa - Toidupiirkond 2018
Peipsimaa - Toidupiirkond 2017
Hiiumaa - Toidupiirkond 2016
Eripakkumised
Retseptid
Märgised
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Silverspoon
Ehtne talutoit
Uma Mekk
Põlvamaa Rohelisem märk
Viru Toit
Põhja-Eesti kohalik toit
Saaremaa ehtne toode
Hiiumaa roheline märk
Tartumaine Toit
Uudised
Sündmused
Toiduga seotud sündmused 2024 üle-Eesti
Eesti Toidutee messil Tourest 2024
Eesti Toidutee messil Tourest 2023
Eesti Toidutee messil Tourest 2020
Eesti Toidutee
Retseptid
Pearoad
Kolu Kõrts - Meelepärast maalt ja merelt
Kolu Kõrts - Meelepärast maalt ja merelt
Retsepti soovitab:
Kolu Kõrts
KOOSTISAINED
250 g valget kala, soovitavalt ahvenat
125 g sea ribiliha ehk triibuliha
250 g kartulit
30 g sibulat
60 g porgandit
10 g maitserohelist, tilliõisikuid
5 g soola
Foto: Kolu Kõrts
Kala ja liha eelnevalt soolata.
Panna kartul ja porgand keema.
Kui köögiviljad on poolpehmeks keenud, lisada sibula rõngad ja maitserohline.
5 minutit enne köögivilja valmimist lisada potti keeva köögivilja peale soolakala ja tilliõisikud.
Praadida soolaliha lõigud ning serveerida koos köögivilja ja kalaga ühel taldrikul.