Eesti Toidutee
Retseptid
0
Avalehele
Eesti toidu pakkujad
Minu toidutee
0
Toidupiirkonnad
Saaremaa - Toidupiirkond 2024
Mulgimaa - Toidupiirkond 2023
Järvamaa - Toidupiirkond 2022
Põhja-Eesti - Toidupiirkond 2021
Haapsalu ja Läänemaa - Toidupiirkond 2020
Vana-Võromaa - Toidupiirkond 2019
Pärnumaa - Toidupiirkond 2018
Peipsimaa - Toidupiirkond 2017
Hiiumaa - Toidupiirkond 2016
Eripakkumised
Retseptid
Märgised
Culinary Heritage (Kohalik Toidupärand)
Silverspoon
Ehtne talutoit
Uma Mekk
Põlvamaa Rohelisem märk
Viru Toit
Põhja-Eesti kohalik toit
Saaremaa ehtne toode
Hiiumaa roheline märk
Tartumaine Toit
Uudised
Sündmused
Toiduga seotud sündmused 2024 üle-Eesti
Eesti Toidutee messil Tourest 2024
Eesti Toidutee messil Tourest 2023
Eesti Toidutee messil Tourest 2020
Eesti Toidutee
Retseptid
Supid
Seto Tsäimaja suulliim
Seto Tsäimaja suulliim
Retsepti soovitab:
Seto Tsäimaja
KOOSTISAINED
600 g värsket kapsast
300 g hapukurki
300 g värsket kurki
2-3 sibulat
lisada võib ka rohelist sibulat
1 tomat
300 g hapukoort
keedetud ja jahutatud vett (lisatava vee kogus oleneb sellest kui vedelat külmsuppi soovitakse)
maitse järgi soola
Foto: Seto Tsäimaja
Kõik koostisosad hakkida väikesteks tükkideks.
Kapsas ja värske kurk hõõruda soolaga läbi, et mahl paremini välja tuleks.
Segada juurde hapukoor ja vesi, vajadusel veel maitsestada soolaga ning värskendav külmsupp ongi valmis.