Külastajaid ootavad nii soolased kui magusad hoidised ja maitsvad, talus kohapeal valminud toidud.
Riina pakub oma talus toitlustust ja peosaali kasutamise võimalust kuni 75-le inimesele. Toidud on valmistatud kohapeal ja põhiliselt kohalikust toorainest. Kohalikust toorainest valmistatakse ka hoidiseid, erinevaid kalatooteid, eritellimusel lisaks veel pasteeti ja sülti. Tootearendusega on siin talus tegeletud aastast 2012.
Muuhulgas osaletakse OTT (Otse Tootjalt Tarbijale) programmis. Tooted on saanud tarbijatelt palju kiidusõnu. Riina Luik retseptid on korduvalt pälvinud auhinnalisi kohti Olustvere ja Maalehe, Paabu 2014, 2015 ja Virumaa teataja 2016 retseptikonkurssidel.
Talu perenaine Riina on Tahkuranna Hapukurgi Festivali 2015 ja 2016 võitja.
Vähemalt 10 külastajal korraga on võimalus degusteerida nii soolaseid kui magusaid hoidiseid.