Maitseelamuse Koda õpetab koos sõprade ja kolleegidega kohalikust toorainest toite valmistama.
Maitseelamuse Koda viib aastaringselt läbi õpitubasid üle Eesti nii sise- kui välitingimustes. Tuleb valida sobiv asukoht, hea sõpruskond või meeskond ning tellida kooskokkamine seminari juurde, metsarajale, talvisele järvele või suisa koduaeda. Pearõhk on kohalikul hooajalisel toorainel, lihtsatel retseptidel ja maitsetel.
Maitseelamuse Koja lemmiktooraine on erinevad Peipsi kalad, seened, ulukiliha, Hiiumaa veis ja lammas, kuid katsetatakse lisaks kõike põnevat, mida meie loodus ja loomad pakuvad.
Grupi suurus alates 10 inimesest. Õpitoa käigus valmistatakse 3-4 käiku.
Pakume igasse päeva vähemalt ühe maitseelamuse!