Nakatu Turismitalu

Talu menüü hooaja pakkumistes on esindatud hooajalised köögi- ja aiaviljad, marjad ning jahihooajast sõltuvad erinevad ulukid.

Lihaveiseid kasvatav Nakatu turismitalu on tunnustatud mahetootja, Liivimaa Lihaveise asutajaliige ning saanud alternatiivtalunduse klassis „Eesti Parima Talu“ tiitli. Selline elu- ja mõtteviis kajastub ka taluköögis käsitööna valmivates toitudes, kus kasutatakse võimalikult palju kohalikku ja mahedalt kasvatatud toorainet. 

Talu menüü hooaja pakkumistes on esindatud hooajalised köögi- ja aiaviljad, marjad ning jahihooajast sõltuvad erinevad ulukid. Nakatu talus pannakse rõhku ka sellele, et valikus oleks nii taimetoitu kui gluteenita ja laktoosita toite. Kõik toidud valmivad koduse toidu valmistamise traditsioone järgides.

Nakatu turismitalu õpitoas saab käed külge panna veiseliha steigi valmistamisele ning kodukaraski, koduleiva ja kodusaia küpsetamisele. Maiasmokkadele sobib hooajaline mooside ja hoidiste valmistamine.

*
*
*
*
*