Ööbiku Gastronoomiatalus ootavad külalist ainulaadsed õhtusöögid.
Avatud: Õhtusöögid kolmapäevast pühapäevani eelneval broneerimisel.
Ööbiku talu peremees ja peakokk Ants Uustalu paneb igaks õhtuks kokku ainulaadse 5-käigulise menüü, mis valmib valdavalt kohalike põllumeeste saadustest ning hooajalistest metsaandidest. Ehkki kõikidele külalistele on ühel õhtul sama menüü, arvestatakse ka nendega, kel esineb mõne toiduaine suhtes talumatust või kui külaline on hoopis taimetoitlane.
Pererahval on hea meel, kui lapse- ja koerasõbralikud külalised arvestavad ka teiste külaliste heaoluga.
Õdusasse talutuppa õhtusöögile koha broneerimiseks tuleb aga lihtsalt helistada või saata e-kiri.
Ööbiku Gastronoomiatalu on White Guide 2020 väga hea tasemega restoran.