SA Eesti Maaelumuuseumid C.R. Jakobsoni Talumuuseum ja kohvik

Talumuuseumi kohvikus pakutakse eesti rahvustoite. Kohalikud karask, kohupiimakook ja mulgi puder on kujunenud kohviku firmaroogadeks.

Haridusprogramm (õpituba) „Eesti toidu aastaring talus“. Tegutseva taluga muuseumi programmis tutvustatakse Eesti söögitraditsioone, aastaaegade mõju talu toidulaual, Kurgja talu, C.R. Jakobsoni põhimõtteid talust ja toidust ning toidu teekonda laudast ja aiast kööki. Mängitakse taluperega seotud rollimänge ja süüakse tõhus Eestimaine lõunasöök.
Talumuuseumi haridusprogramm-õpituba on tunnustatud ökoturismi kvaliteedimärgisega EHE (Ehtne ja Huvitav Eesti).
Õpitube viiakse läbi vaid eelneval broneerimisel.

Talumuuseumi rehetoas asuvas kohvikus pakume eesti rahvustoite ja kasutame võimalikult palju oma talu toodangut. Kohalikud karask, kohupiimakook ja mulgi puder on kujunenud kohviku firmaroogadeks.
Kergeid eineid pakume külastushooajal üksikkülastajatele ettetellimiseta. Soe toit tuleks aga ka üksikkülastajal ette tellida.
Kuna soovime Teile pakkuda värskest toorainest tehtud toite, siis gruppe (10-60 inimest) toitlustame vaid ettetellimisel.
Pakume nii kiiret suppi matkajatele kui pidulikku õhtusööki Teie firma või pere peo tarvis.

Toitlustamise pakkumised:

  • Kerged eined
  • Kohv
  • Hommikusöögid
  • Toidud lastegruppidele
  • Kohvipausid
  • Erimenüüd
  • Peolauamenüü

Õpitoad on avatud eelneval broneerimisel.

*
*
*
*
*

Asukoht