Rukkirestoranis pakutakse Sangaste rukkist, kohalikust ja Lõuna-Eesti toorainest valmistatud roogasid suupistetest magustoitudeni.
Rukkirestoranis pakutakse Sangaste rukkist, kohalikust ja Lõuna-Eesti toorainest valmistatud roogasid suupistetest magustoitudeni.
Mitmetes toitudes kasutatakse Sangaste Rukkiküla tootjate saadusi - näiteks Kurevere küüslaugutooteid ja Sangaste mett. Rukkirestorani missiooniks on näidata külalistele, kuivõrd mitmekülgne on Eesti rahvusvili rukis. Selleks tuuakse Teieni nii traditsioonilisi kui ka täiesti uudseid rukkimaitseid. Kõikides rukkiroogades kasutatakse vaid eestimaist Sangaste rukist, mis on jahvatatud Võrumaal Loona talu veskis.
Rukkirestoran on hinnatud paik nii Sangaste kui kaugema kandi rahva seas. Rukkirestorani on oodatud grupid, kellele pakutakse rukkipause ja erinevaid grupimenüüsid. Rukkirestoran mahutab 50 inimest.