Külastajaid ootab hõrk kalamenüü, kus kasutatakse piirkondlikku kohalikku toorainet, mis on inspireeritud Eesti kokandustraditsioonidest ja Võrtsjärve kalast.
Avatud: mai-september, toitlustamine ettetellimisel.
Läbi aegade on olnud Võrtsjärve tõeliseks varanduseks voogudes peituvad hõbedased kalavarud. Võrtsjärve piirkondades on säilinud iidsed kalurikülad ning kalapüügi traditsioone hoitakse au sees.
Vaibla Puhkekeskus pakub oma külalistele osa Võrtsjärve suurepärastest toidutraditsioonidest ja maitsetest. Külastajaid ootab hõrk kalamenüü, kus kasutatakse piirkondlikku kohalikku toorainet, mis on inspireeritud Eesti kokandustraditsioonidest ja Võrtsjärve kalast. Kala saatjaks sellel teekonnal on hea Eestimaine vein.